Stellaburen – för djurets säkerhet.

Köpvillkor

Köpvillkor för våra produkter

Order

För att beställa varor av oss måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd.

Tillverkning & Leveranstid

Tillverkningstiden är ca: 2-4 veckor. Ring eller maila oss för närmare tillverkningstid. Leveranstid beror på vart i Sverige buren ska skickas. Leveranstid på ett hundskåp varierar beroende på säsong.

Garanti

Ni har alltid 5 års konstruktionsgaranti.

Beställningar

Tänk på att om ni beställer en bur eller ett hundskåp som skall göras efter era egna mått/ritningar eller är måttanpassad så ansvarar ni för att buren passar i er bil. Ni ansvarar för att buren passar er hund. Alla dubbelburar har en löstagbar mellanvägg som är monterad mitt i buren.

Returer

Returer som återsänds till oss får ej beläggas med postförskott. Fraktkostnad återbetalas ej. Burar som är gjorda efter kunds önskemål om mått, färg eller annat som påverkar buren återtas ej. Buren eller skåp går inte att avbeställa om den redan är tillverkad.

Vit Stellabur öppnad

Betalning

Vi erbjuder förskottsbetalning eller faktura mot 10 dagar netto. Vid faktura och delbetalning tar vi ut en expeditionsavgift.

Tillsammans med Wasa Kredit, en del av Länsförsäkringsgruppen, erbjuder vi en finansieringslösning för dig som önskar delbetala ditt köp hos oss. Du ansöker enkelt med Mobilt bank-id och får svar direkt.

Ansök via länken nedan, en kreditkoll görs. Vid godkänt har du möjlighet att delbetala hela din betalning hos oss.

Du har möjlighet att dela upp ditt köp upp till 6 månaders räntefritt! Kampanjavgift tillkommer på första fakturan, och en aviavgift månadsvis.

Distans & hemförsäljningslagen

PARAGRAF 5, § 5

Avser distansavtalet en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel, får konsumenten och näringsidkaren skriftligen avtala att det inte skall finnas någon ångerrätt.

(SKRIFTLIGT MENAS ÄVEN MED DET SOM STÅR PÅ VÅRAN HEMSIDA).

Ej utlösta paket

Om ni ej hämtar ut era varor så måste vi debitera er fraktkostnaden tur och retur.